Haar extensie service


Kleuraccenten met extensions!


Extenisons laten zetten met topmerk Great lengths, 100% Human Hair Is uw haar veel te kort en wil het maar niet groeien? Zit er te weinig volume in uw haar? Extensions zijn vandaag de dag niet meer weg te denken. De grootste sterren in Hollywood tot de kleinste BV’s dragen deze al jaren. Als u extensions wil laten zetten in Almere, dan moet u bij Marin Hair Style zijn.

Verschillende kleuren


Haarverlenging is een veel voorkomende reden voor mensen om de stap naar extensions te zetten. U kan kiezen om uw gehele haar te voorzien van hairextensions of om alleen een paar plukken toe te voegen. Hairextensions zijn bij mij te krijgen in verschillende soorten, lengtes en kleurstellingen.

Kleuraccenten


Soms wil u highlights of lowlights, maar wil u uw haar niet beschadigen door het te gaan kleuren. Extensions in een andere haarkleur dan de uwe zijn dan een prima oplossing. En op (korte) termijn ook nog goedkoper dan highlights laten kleuren bij de kapper.

Bestellen


Ik werk met het kwaliteitsvolle merk Great Lengths, die extensions maken van human hair. Daags nadat ik een bestelling doorgeef, worden de extensions al geleverd en kan ik met u aan de slag. Nadat u mij vooraf even raadpleegt, kan ik meteen met uw haarextenties aan de slag.

Neem contact op


Echt iedere bekende (Hollywood) vrouw draagt extensions, of het nu voor lengte of volume is. Voor 90% van de vrouwen is een kapsel zoals dat van Beyoncé of Rihanna onmogelijk, tenzij u de natuur een handje helpt. Extensions zijn tegenwoordig voor bijna iedereen betaalbaar dus waarom zou u uzelf die luxe ontzeggen? Ik kan u die luxe bieden. Maak een afspraak.

Direct afspraak maken of advies? 06 13704321