Hair behandelingen


Het perfecte haar voor… haar!


Marin, uw dameskapper in Almere.
Bij Marin Hair Service is gespecialiseerd en bij uitstek geschikt voor het knippen van dames. Voor elke vrouw is een mooi kapsel immers de hemel op aarde. En daarvoor zet de dameskapper uit Almere zich graag honderd procent voor in.

Tot in de (haar)puntjes


In de ‘blaadjes’ heeft u een filmster gespot met een fantastisch kapsel? En u wil dezelfde snit? Of moeten uw haarpunten bijgewerkt worden? En wat met die verjaardag, dat huwelijk of ander een evenement? Bij mij vormt elke haardos een uitdaging dat tot in de (haar)puntjes wordt verzorgd.

Kleuringen


Of mag het wilder met een heuse metamorphose? Want die opkomende grijzende haren beginnen te storen en u wil die wegwerken met een (semi)-haarkleuring. Voor elke kleuring werk ik steevast met kwalitatieve producten, die geschikt zijn voor ieders haar- en huidtype.

Neem contact op


Geïnteresseerd in een knipbeurt? Marin Hair Style is uw dameskapper in Almere. Naast de haarbehandeling krijgt u bij mij ook professioneel advies over de stijlmogelijkheden en kleuren die het beste bij uw gezicht passen. Interesse? Maak een afspraak.

Direct afspraak maken of advies? 06 13704321